Onze Diensten

Bij Bouwman Infra snappen we dat uw project persoonlijk en uniek is. Daarom zijn we er om u bij elke stap te ondersteunen met onze diverse diensten.


Grondverzet

Elk bouwproject begint met grondverzet. Of u nu een huis bouwt, een landschap ontwikkelt of een weg aanlegt. Wij hebben de ervaring en de expertise om u hierbij te helpen. Met onze moderne en goed onderhouden machines en goed opgeleid team zorgen we ervoor dat alles veilig en efficiƫnt verloopt.

Aanleg van Zonneparken

Duurzame energie is de toekomst en wij bij Bouwman Infra dragen daar graag aan bij. Daarom hebben we specifieke expertise ontwikkeld voor het aanleggen van zonneparken. Of u nu een kleinschalig zonneproject plant of een uitgebreid zonnepark. We hebben de middelen en kennis om u te ondersteunen. We zorgen voor de voorbereiding van de grond en de volledige infrastructuur om u te verzekeren van een efficiƫnt en functioneel zonnepark.


Rioleringen

We weten hoe essentieel een goed functionerend rioleringssysteem is. Daarom bieden wij aanleg, renovatie en onderhoud van rioleringen. Of u nu een nieuw systeem nodig hebt of een oude riolering wilt vervangen. Wij staan klaar om u te helpen.


Bestrating

Zoekt u een traditionele klinkerbestrating of juist een modern design? Geen probleem. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van allerlei soorten bestrating. Van wegen en parkeerplaatsen tot tuinpaden en terrassen. Wij gebruiken alleen materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw bestrating jarenlang meegaat.Inrichting van terreinen

Bij ons krijgt u een complete oplossing voor de inrichting van uw terrein. Of u nu een bedrijventerrein, openbare ruimte, woonwijk of park inricht. Wij kunnen een passend en aantrekkelijk ontwerp voor u maken. We houden rekening met alles: van de aanleg van groen tot verhardingen en van het plaatsen van straatmeubilair tot het installeren van verlichting.

Bij Bouwman Infra zijn we trots op ons werk en streven we naar uw volledige tevredenheid. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om te bespreken hoe we uw project kunnen ondersteunen. We kijken ernaar uit om samen uw visie tot leven te brengen.